Yours Truly 2019

Csatlakozz hozzánk és élvezd a téli futást !
A Yours Truly egy finn kezdeményezésű nemzetközi futás az év leghidegebb időszakában. Télen, amikor nincsenek versenyek, versenyezzünk egymással virtuálisan. Becsületbeli futás, hisz az 50 km-es, ill. rövidebb távot és az időt neked kell mérned !
Szereted a kihívásokat ? Fuss az év leghidegebb időszakában, légy résztvevője egy nemzetközi versenynek !

Tudnivalók:

 • Fuss vagy gyalogolj január 27-én és/vagy február 24-én bárhol a világon. Mindkét alkalommal a nap teljes 24 órája a rendelkezésedre áll a teljesítéshez.
  Mi közösen rajtolunk az Erzsébet parkból 10 órakor.
 • A pálya helyszíne a Te választásod, de legyenek kimérve a km-ek, vagy legyen GPS-es órád.
  Mi a kerékpárúton futunk, ill. a környéken.
 • Táv: teljes táv 50 km, féltáv 25 km, de természetesen lehet kisebb távokat futni, gyalogolni
 • A távot és az időt mindenki magának méri ! Mi összesítünk és beküldjük az esztergomi eredményeket.
  Aki nem tud részt venni a közös futáson, de szeretné a mi eredményeinkkel egy kalap alatt szerepeltetni a sajátját (esztergomi vagy közeli, környékbeli helyszínen teljesített), az küldje el az adatokat (név, életkor, km, idő) az esztergomifutomuvek@gmail.com emailcímre január 28-án, ill. február 25-én éjfélig.
  Egyéni kérésünk: kerek számokat küldjetek! Aki le tud futni pl. 11,79 km-t, az szerintünk le tud futni 12 km-t is, vagy állítsa meg 11-nél 🙂
 • Frissítés: futás közben egyéni; Erzsébet parknál tea, CR7 hipotóniás ital, édes és sós keksz, banán, zsíros kenyér hagymával, ill. amit hoztok. A frissítőpont 10-től 13 óráig üzemel.

Hogyan is működik ez az egész ?
Legkorábban január 27-én (és/vagy február 24-én) 00.00-kor indulhatsz és a futást be kell fejezned az adott napon 24.00 óráig. Tehát van 24 órád, hogy fuss. A futóidőd a valódi rajtidővel kezdődik, míg a célidőd a valódi befejezéssel. Az eredményed a kettő között eltelt idő. Pl. elkezded reggel 5-kor, futsz mondjuk 9-ig, ekkor tartasz 35 kilométernél. Majd megreggelizel, tévézel és délben folytatod a futást, s a maradék 15 kilométert megteszed délután 2-ig. Akkor az időeredményed kereken 9 óra lesz (bruttó idő).